Dacă nu sunteți alergic la ouă, puteți să consumați linistiți acest mic-dejun ușor de preparat. (bineințeles, ca in cazul oricarui aliment, cu moderație) Centrul galben, delicios al ouălor deține un loc important când vine vorba de clasamentul alimentelor dăunătoare pentru sănătate. În mare parte, din cauza conținutului de colesterol, majoritatea oamenilor, crezând că acesta poate provoca probleme de sănatate ale inimii. Ceea ce nu menționează foarte multe dintre publicatii, este faptul că, asa cum știm, există 2 tipuri de colesterol, unul bun si unul rau, iar gălbenusul, din fericire, il conține pe cel bun. HDL (colesterolul bun) ajută in lupta cu LDL (colesterolul rau). Bonus: oul, consumat dimineața, este unul dintre puținele alimente care ne ofera mai multă energie peste zi, pâna la masa de prânz!
Back to Media
Back to Media
Related Posts
Curiozitati ale corpului uman
Știați ca singura parte a corpului care nu este alimentata cu sânge este corneea? Asta deoarece ea primește oxigen direct... read more
Tulburarea Afectiva Sezoniera
Ce este TAS? Tulburarea Afectiva Sezoniera este un tip de depresie care apare cam in aceeași perioada in fiecare an,... read more
Spondilita Anchilozanta
Spondilita Anchilozanta face parte din categoria bolilor reumatice autoimune care afecteaza in primul rand coloana. Cauzeaza inflamatii severe ale vertebrelor... read more
Lasă un răspuns