Este ok sa te răzgândești in privința vaccinului. Poți sa te vaccinezi!
Nu te va judeca nimeni!
Componenta psihologica in astfel de cazuri are un impact foarte mare. Însă nu ești singura persoana aflata in aceasta situație.
Poți sa te vaccinezi! Ca tine sunt milioane de indivizi din întreaga lume, care s-au răzgândit si s-au vaccinat, fără ca cineva sa ii critice, fără sa fie considerați demagogi sau ipocriți, ci dimpotrivă, au fost felicitați ca s-au alăturat efortului comun de la nivel mondial.
Schimbarea opiniei cu privire la ceva in care credeai cu convingere, nu te face sa fii ipocrit, ci demonstrează ca ești dornic sa evoluezi si sa contribui la o lume mai sigura!
Sa ai nevoie de informații cu privire la eficacitatea vaccinului si asupra studiile realizate pe serurile injectate, este absolut normal.
Alege, totuși, sa-ti iei informația din surse oficiale, nu de la cunoștințe sau de pe rețelele de socializare. Sănătatea este cea mai importanta! Ai grija sa o protejezi!
Chiar daca de la apariția vaccinului pe piața ai fost foarte vocal cu privire la eficacitatea acestuia, ti-ai îndemnat toți cunoscuții sa nu se vaccineze si ai pornit sau ai susținut campanii anti-vaccinare prin intermediul platformelor de socializare sau prin comunicarea tradiționala, stai liniștit, nu te va judeca nimeni daca acum te-ai răzgândit si vrei sa te vaccinezi!
Scepticismul in ceea ce privește vaccinarea a fost cumva poziționat in liniile normalului, într-o perioada in care nimic nu se mai desfășoară normal.
Modul defectuos in care mass media a preluat si a propagat informațiile, au produs haosul in rândul populației, aceștia fiind bulversați in legătura cu modalitatea de administrare, numărul dozelor recomandate de fiecare producător, ce conține fiecare ser, pentru ce categorii de oameni este indicat sau unde apare contraindicația.
Poți sa te vaccinezi!
Apariția destul de rapida a dozelor, timpul mic de studii efectuate asupra reacțiilor produse, acumulate cu multitudinea de teorii conspiraționiste care au circulat si continua sa o facă, pe internet si in spațiul vieții cotidiene, toate acestea au ‘’contribuit’’ la formarea taberei anti-vaccin.
Toate acestea reprezintă motive întemeiate pentru anumite categorii de indivizi sa se îndoiască de vaccin.
Trecerea timpului, apariția noilor tulpini ale virusului, apariția noilor studii asupra vaccinurilor, eficacitatea demonstrata in procent superior in lupta cu virusul vs. lupta unui sistem neimunizat cu vaccin, implicațiile la nivel social si economic ale pandemiei coroborate de infectarea proprie sau a persoanelor din gospodărie, te pot face sa te răzgândești, sa iți dorești sa te alături celor ce lupta împotriva virusului si sa iți dorești sa faci parte din echipa vaccinata. Si este absolut normal!
Lasă un răspuns